Jongeren voor elkaar!

Wil jij ontdekken wat er te doen is in Hendrik-Ido-Ambacht? Heb jij wat extra hulp nodig bij je schoolwerk? Of ben jij nieuw komen wonen in Hendrik-Ido-Ambacht? Dit zijn hulpvragen waarbij een leeftijdgenoot je het beste kan helpen! Herken jij je in een van deze vragen of een vergelijkbare vraag?

Ambachtse Maatjes is een maatjes project voor en door jongeren, waarbij jongeren elkaar helpen en ondersteunen. Voor jongeren kan het lastig zijn om de juiste en laagdrempelige ondersteuning te vinden bij vragen die ze niet vaak stellen aan hun ouders, docenten of hulpverleners. Een maatje is een andere jongere en sluit daardoor goed aan bij de omgeving en belevingswereld. Als potentieel deelnemer of maatje ga je met ons in gesprek over je wensen, verwachtingen en hobby’s. Zo leren we jou graag kennen om daarna een passende en succesvolle match te maken. Als beide de match goedkeuren en er afspraken zijn gemaakt gaan jullie samen één op één afspreken en werken aan de doelen van de deelnemer. Samen zelf stappen zetten en keuzes maken, onder toezicht van Ambachtse Maatjes.

Interesse?

Ambachtse Maatjes maakt een herstart! In het kader van de herstart hebben wij een wervingsactiviteit georganiseerd in de Week Tegen De Eenzaamheid. We gaan samen sporten, pizza eten en spelletjes doen. Ben jij tussen de 11 en 27 jaar? Geef je dan op. Leer een maatje kennen of wordt vrijwilliger voor Ambachtse Maatjes! Informatie en aanmelden kan via deze link:

Aanmelden Activiteit

Wil jij ook maatje worden?

Bekijk het profiel en als je jezelf hierin herkent meld je dan snel aan!

Profielschets maatjes

Onze contactinformatie

Algemene mail
ambachtsemaatjes@hi5ambacht.nl

Yrla Jacobs – organisator
yrla.jacobs@desocialebasis.nl
06 10010364

Sarena Heijboer – organisator
Sarena@hi5ambacht.nl
078 7370054

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden als je een maatje zoekt en als je maatje wilt worden. Als je je aanmeldt voor een maatje, dan kun je ook aangeven welk maatje jouw voorkeur heeft.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.