Gebruikersovereenkomst studio & studio materiaal

Gebruikersovereenkomst studio & studio materiaal.

Als je je aanmeldt voor de studio gelden automatisch de volgende regels.

1. Je houd je aan de algemene huisregels van het Baxhuis. Hier te lezen.

2. Als je je inschrijft voor de muziekstudio vul je al je gegevens netjes in. Daarnaast vul de namen van de andere deelnemers in bij “bijzonderheden”. Maximaal 4 deelnemers. Wil je met meer mensen komen voor een opname bespreek dit dan voor dat je reserveert met één van de jongerenwerkers.

3. Als je gebruik maakt van de studio ga je daadwerkelijk met muziek aan de slag. Wil je chillen in het Baxhuis dan kan dit tijdens onze inloop. De studio is geen inloop ruimte.

4. Annuleren van je reservering voor de studio doe je minimaal één uur van tevoren. Drie keer niet op komen dagen zonder afmelden heeft consequenties voor je mogelijkheden om de studio te reserveren. De jongerenwerkers zullen in samenspraak met jou op zoek gaan naar een passende oplossing.

5. Bij het betreden van de studioruimte controleer je of alles in orde is. Valt je iets op of is er iets mis, kapot of ontbreekt er iets meld dit dan gelijk bij de jongerenwerkers.

6. Na gebruik van de studio laat je de ruimte netjes achter. Afval in de prullenbak en stofzuigen indien nodig. Op maandag dienen de studio spullen te worden opgeruimd aangezien de muziekschool op dinsdag gebruik maakt van de ruimte. Op vrijdag kun je de spullen laten staan. Zorg wel steeds dat je de ruimte netjes achterlaat.

7. De gebruikers (alle jongeren aanwezig tijdens de reservering van een studio sessie) zijn verplicht elke schade aan het studiomateriaal en ander materiaal in de ruimte direct te melden. Bij schade aan het materiaal zal in samenspraak met de jongerenwerkers gekeken worden naar een passende oplossing. Bij verlies of diefstal van het materiaal dienen de gebruikers dit onmiddellijk te melden bij de jongerenwerkers. Ook hier zal gekeken worden naar een passende oplossing.

8. Veel muzikaal plezier en ontdek jou talent!