Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is een traject voor jongeren dat zich in eerste instantie kan richten op doelen rondom werken, wonen, leren. Het jongerenwerk zet begeleidingstrajecten op met een helder einddoel.
Wil je hulp bij het maken van een CV, ben je op zoek naar een geschikte stage, wil je je DigiD aanvragen of wil je je aanmelden bij een woningbouwvereniging meld je dan aan voor dit project!

Onze trajecten zijn gericht op de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van jongeren te versterken. Het jongerenwerk helpt jongeren te werken aan hun zelfbeeld, sociale netwerk en hun toekomstperspectief. Dit bereiken wij door te investeren in de laagdrempeligheid en de betekenisrelatie die wij jongerenwerkers hebben met jongeren. Zo kunnen wij veilig genoeg aanvoelen bij jongeren en écht iets bereiken samen.

Daarnaast is er binnen de begeleiding ruimte voor talentontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is de muziekstudio, hier leren jongeren hun eigen tracks opnemen en mixen.
Andere vormen van talentgericht werken behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Heb jij talenten die je wil ontwikkelen, ben je op zoek naar jou talenten of heb je ideeën rondom talentontwikkeling, laat het ons weten of kom een keertje langs.