Soms lijkt het wel alsof kinderen in de pubertijd impulsief, willekeurig en volledig onverklaarbaar handelen en reageren. Toch is dit in werkelijkheid niet zo. Veel handelingen en reacties zijn te verklaren door veranderingen in de hersenen en de, door de war geschopte, hormoonhuishouding. En ja, soms zijn ze ook gewoon vervelend, in een slechte bui of eigenwijs.

Maar ook al heeft het dit gedrag te maken met veranderingen, hoe ga je daar als ouder dan mee om?

Op deze informatie avond legt Oscar Groenewout op een simpele, maar vooral ook luchtige manier uit hoe het puberbrein werkt en verklaart hij bepaalde gedragingen en reacties. Hierdoor krijgt u beter inzicht in uw puber en leert u sommige acties en reacties beter te begrijpen. Bovendien ontvangt u tips en adviezen hoe met pubers om te gaan.
Zo ontstaat er een betere balans tussen wat u graag wilt bereiken zonder uit het oog te verliezen wat zij nu belangrijk vinden.

Tijdens en na afloop van de avond is er uitgebreid de gelegenheid voor het stellen van vragen. Het jongerenwerk zal op deze avond ook aanwezig zijn. Wilt u ook langskomen? Meld u dan aan via onderstaande link:

Aanmelden | Topcoach – Coaching en training

datum: 7 oktober 2021, 19:00 – 23:00 uur

locatie: Cascade Hendrik-Ido-Ambacht

entree: Gratis