De meivakantie staat eraan te komen en we hebben ons best gedaan om een actief en leuk vakantieprogramma op te zetten voor deze twee weken.

Beschik jij over FIFA 23 skills, weet jij zonder moeite de verdedigers te passeren, heb jij handige trucjes in huis om de mooiste doelpunten te scoren? OF beschik jij over de juiste dance skills, weet jij zonder moeite een ritme te volgen, heb jij handige trucjes in huis om de mooiste moves na te doen?
Dan heeft het jongerenwerk, in samenwerking met HI5 een uitdagende activiteit voor jou!

Samen organiseren wij met Mars Game Event een FIFA23 en Just dance toernooi voor op de Playstation. Er zullen meerdere Playstations voor jullie klaar staan, een strak speelschema en een daarbij behorende winnaar. Voor deze winnaar ligt een mooie prijs te wachten.

Daarnaast is er dit jaar een zaalvoetbaltoernooi voor jeugd van 14 jaar en jonger en voor jeugd van 14 jaar en ouder. Meld je aan via onze site met een team van 5!

Hopelijk zien we jou tussen alle feestdagen (koningsdag en Bevrijdingsdag) door bij onze activiteiten en anders bij de reguliere inlopen die doorgaan!