Over ons

Het Jongerenwerk is er voor alle jongeren van 12 t/m 23 jaar in Hendrik-Ido-Ambacht, maar we zijn er natuurlijk ook voor ouders, verzorgers en buurtbewoners.

Baxhuis

Onze thuisbasis is het jongerencentrum in het Baxhuis. Het jongerencentrum bevindt zich aan de Hoge Kade 58 aan het Baxpark.

Activiteiten

Wij organiseren allerlei activiteiten. Zoals zaalvoetbal, filmavonden en gamen op groot scherm. Uiteraard kun je ook je eigen activiteiten organiseren. Alle activiteiten worden georganiseerd met, door en voor jongeren. Naast de activiteiten kun je komen tafeltennissen, poolen en gamen in het Baxhuis.

Coaching & Individuele begeleiding

Er is ruimte voor individuele begeleiding aan jongeren, zit je even niet zo lekker in je vel, wil je advies of heb je een hulpvraag, het jongerenwerk staat voor je klaar.

Inloop

Ook biedt het jongerenwerk de ruimte aan voor een inloop. Dit gebeurt momenteel in samenspraak met de jongeren. Hiervoor kun je dan ook het beste contact opnemen met één van onze jongerenwerkers. In de toekomst streven wij naar vaste inloopdagen.

Talentontwikkeling

Bij ons kun je je talenten ontwikkelen, zo is er bijvoorbeeld een muziekstudio waar je je eigen tracks en vocals kan leren opnemen en mixen. Heb je zelf ideeën over talentontwikkeling laat het ons weten.

Ambulant jongerenwerk

Wij zijn actief op straat, we gaan langs bij de groepen jongeren die op straat te vinden zijn en proberen in te spelen op wat de jeugd graag wil.

De jongerenwerkers

Baxhuis Studio

Wil je je eigen beats maken, plaatjes draaien, zingen of je eigen lyrics op nemen? Maak een afspraak via het onderstaand e-mailadres of WhatsApp nummer!