Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en houd je van voetballen, skaten of fitnessen? Doe dan mee aan de eerste editie van de Streetleague. De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht slaat de handen in een met de gemeente Zwijndrecht en organiseren gezamenlijk dit evenement.

Hoe ziet de planning eruit die dagen?

Op woensdag 8 juni 17:00 – 18:30 uur staat voetbal en outdoor fitness op het programma. De eerste dag vind plaats in het Develpark (Parklaan 3335) in Zwijndrecht, en staat voornamelijk in het teken van de voorrondes voor het voetbaltoernooi. Voor het voetballen hebben zich vooraf teams aangemeld die de voorrondes zullen spelen aan de hand van een speelschema. Verder is er ook outdoor fitness voor jongeren die zich hebben ingeschreven om de spieren lekker warm te houden!

Op vrijdag 10 juni 19:00 – 20:30 uur staat wederom voetbal en het skaten op het programma. Deze tweede dag vind plaats in het Baxpark (Burgemeester Baxpark) in Hendrik-Ido-Ambacht en staat in het teken van de finales van het voetbaltoernooi. Hier valt natuurlijk ook een prijs te winnen voor het winnende team!

Voor de jongeren die niet van voetballen houden is er natuurlijk ook altijd de optie om wat anders te gaan doen.. Namelijk skaten! Er zal namelijk een skate-workshop gegeven worden. Heb jij geen skateboard of skeelers? Geen probleem die hebben de organisatoren voor je!

Ben jij al enthousiast geworden? Kom dan vooral langs en schrijf je in via één van de jongerenwerkers uit Hendrik-Ido-Ambacht of Zwijndrecht!