Om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen werd het tijd om onze website te vernieuwen. Met trots melden wij dat onze geheel nieuwe website vanaf heden online staat. Deze zal vanaf maandag 18 oktober beschikbaar zijn. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. In dit artikel vind jij de belangrijkste aanpassingen.

 

De grootste veranderingen op een rij: 

  • inschrijvingen voor activiteiten voortaan via de website

Om onze activiteiten nog beter aan te bieden zullen wij vanaf heden werken met inschrijvingen via de website. Wanneer je klikt op één van de aangeboden activiteiten wordt je automatisch doorgelinkt naar een aanmeldformulier waarop je je kunt aanmelden.

 

  • overzichtelijker

De vernieuwde website is een stuk overzichtelijker geworden vergeleken met de oude website. Hij ziet er ook een stuk professioneler uit en belangrijke informatie is meteen terug te vinden, omdat de subpaginas overzichtelijk zijn geordend.

 

  • andere lay-out

Met onze vernieuwde lay-out beginnen wij met een frisse start aan het onderhouden van onze website.

 

Wij zijn er zeker van dat wij jou nog beter van dienst kunnen zijn met onze geheel vernieuwde website! Wij zullen deze continu blijven updaten en blijven voorzien van nieuwe features. Tenslotte willen wij Freek Bron bedanken voor het creëren van de website en het ondersteunen bij het lanceren van de nieuwe website!